LUXURY ENTRANCE

PALENCIA, SPAIN

 

PROJECT TYPE

Residential, Home

LOCATION

Palencia. Spain

DEVELOPER

WDCA | Worldwide Design & Communication Agency

ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN

WDCA | Worldwide Design & Communication Agency

Jesús Linares

STATUS

Development

DESIGN

Art Direction, Architecture, Interior Design, CGI Illustration, Digital Development, Photography, Film

IMPLEMENTATION

Architecture, Interior design, Lighting design, Furniture design, Plans

YEAR

2021

LUXURY ENTRANCE 2021

PROJECT TYPE | RESIDNETIAL – HOME

INTERIOR DESIGNER | JESÚS LINARES | WDCA

PHOTOGRAPHY | WDCA

LOCATION | PALENCIA, SPAIN

AGENCY | WDCA Agency

 

 

LUXURY ENTRANCE 2021

PROJECT TYPE | RESIDNETIAL – HOME

INTERIOR DESIGNER | JESÚS LINARES | WDCA

PHOTOGRAPHY | WDCA

LOCATION | PALENCIA, SPAIN

AGENCY | WDCA Agency

 

 

LUXURY ENTRANCE 2021

PROJECT TYPE | RESIDNETIAL – HOME

INTERIOR DESIGNER | JESÚS LINARES | WDCA

PHOTOGRAPHY | WDCA

LOCATION | PALENCIA, SPAIN

AGENCY | WDCA Agency

 

 

LUXURY ENTRANCE 2021

PROJECT TYPE | RESIDNETIAL – HOME

INTERIOR DESIGNER | JESÚS LINARES | WDCA

PHOTOGRAPHY | WDCA

LOCATION | PALENCIA, SPAIN

AGENCY | WDCA Agency

 

 

 

PROJECT WORKFLOW

BEFORE & AFTER

 

LUXURY ENTRANCE

Interior Design

 

We present our Interior Design for the remodeling of the portal of number 2 of Calle Pintor Oliva.

 

This design stands out for its luminosity, from the entrance to the building, keeping the marble at the entrance, well preserved, and with indirect perimeter lighting that gives it a modern touch from the moment you enter the building.

 

We have eliminated the door, which removes a lot of light from the interior area due to its dark windows, and we have placed a wooden arch with a metallic finish, which joins the interior through a wall of wooden slats with luminous fixtures and a front wall with two decorative and luminous pictures from behind.

 

The mailbox area stands out in its design, with new panels and adaptation of the general finishes.

 

The elevator area is currently very dark, so we have designed some LED side sconces and a top in the same VESCOM fabric finish as the main decorative painting wall.

 

Upon entering, a large painting stands out in the background that has perimeter lighting so that the entire space is equally illuminated.

Content is protected. Right-click function is disabled.